×

GEBRUIK VAN DE WEBSHOP

1 Login of maak een nieuwe account.
2 Controleer de order.
3 Betaal & SNELLE levering

Komt u er niet uit, stuur dan even een bericht naar info@basicdataloggers.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag - Vrijdag 09:00 - 16:00
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten.

FORGOT YOUR DETAILS?

DISPLAYS

Algemeen

We kunnen meetdata realtime zichtbaar maken. Dit kan op Windows tablets met ons eigen software maar ook met de populaire dashboard App RealDash.

RealDash

Het is mogelijk met de laatste versie van de datalogger gebruik te maken van RealDash. RealDash is een App die ook op Windows draait maar ook op Android. Hierdoor is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een smartphone te gebruiken. In RealDash kunnen dashboards geheel naar eigen smaak worden ingericht. RealDash beschikt over de mogelijkheid om maximaal gemeten waarden vast te houden. U kunt niet de logbestanden terugkijken in grafiekvorm. Hiervoor gebruikt u de BDL Visualizer software op een Windows computer, laptop of tablet.

RealDash heeft heel veel mogelijkheden en is in principe gratis (wel advertenties) maar voor een klein bedrag kunt u de advertentievrije versie aanschaffen in de App store van Android of Windows. Voor Basic Dataloggers hebben we onderstaande dashboard gemaakt in RealDash

Tablet

Een tablet als digitaal dashboard. De keuze voor een tablet is afhankelijk van een aantal zaken:

  • Door de zware gebruiksomstandigheden (trillingen, regen), is de kans op schade aan de tablet aanwezig.
  • Een Windows Tablet is vaak duurder dan een Android Tablet.
  • Op een Android tablet kunt u niet de grafieken terugkijken. Wilt u op locatie een dashboard gebruiken en op dat scherm ook de grafieken bekijken dan heeft u een Windows laptop of Windows Tablet nodig.
  • LET OP: Onze BDL Visualizer software werkt met Windows 8.1, 10 en 11. Wij ondersteunen NIET het Microsoft Surface RT besturingssysteem voor tablets.
TOP